Evy’s creativiteit uit zich onder meer door het ontwerpen, uitwerken en naaien van kledij voor kinderen, hebbedingetjes, accessoires, speelgoed en nog veel meer.

De rode draad doorheen de collectie is het gebruik van recyclagemateriaal en ecologische stofjes. En de recyclage mag je zeer ruim opvatten, gaande van gebruik van oude kussens, kleren, gebruik van waardeloos materiaal,... en upcycling van dingen uit kringwinkels.

Door het recycleren zijn er verschillende items zeer beperkt in oplage, al dan niet zelfs maar eenmalig te verkrijgen. Het leuke hieraan is dat wanneer je voor een item kiest dat gerecycleerd is, je een uniek stuk mee naar huis neemt (of naar huis komt.)

Daarnaast vind je nog een beperkt aanbod van zelf ontworpen items, gemaakt uit vrolijke en ecologische stofjes. Ook deze items zijn niet altijd bij te bestellen omdat het vaak unieke stofjes zijn die niet overal te vinden zijn.

Voor extra informatie, foto’s en Evy’s webshop kan je terecht op haar website www.mynye-recycling.be

© 2018 by Blij In Bloei

Blij in bloei

Lien en Evy

  • Facebook Social Icon

Inschrijvingen voor workshops zijn pas definitief na ontvangst van betaling. Bij minder dan 3 inschrijvingen behouden we ons het recht een groepsworkshop te annuleren.